Saturday, January 14, 2012

Mega Giveaway 2012 Belog Nemomimosh

trimas to Shima kerna tag aku, tak pasal aku terjebak secara sukarela...
ada giveaway paling mudah.. just copy and paste secara berhemah untuk dapat hadiah JIKA BERTUAH..
adakah bertuah? tak salah cuba kan...

berikut adalah syarat penyertaan yang dicopy and paste dari Nemomimosh

Syarat-syarat :

1. Sila buat satu entri mengenai giveaway ini dan tampal banner kat atas dalam entri uols. (Nak copy paste pon takpe asalkan uols kepochi kat belog uols)
2. Jangan lupa link kan sekali banner di atas ke belog Nemomimosh.
3. Tag 3 orang kawan. Sila maklumkan kat diorang yang diorang dah di tag.
4. Dah selesai semua, sila tinggalkan komen kat entri ini dan sila isi maklumat yang diperlukan :
URL Link : ________________________ (Link entri yang uols buat pasal giveaway ni)

See? Sama je macam giveaway lepas cuma hadiah pilihan dia kite kasi up skett kann. Tak payah slogan-slogan sebab ini bukan peraduan gores dan menang pong. Ngeee. Giveaway ini berdasarkan hasil UNDIAN. So, sesiapa yang bertuah layak memilih SATU daripada 10 hadiah pilihan. Ingat. Besttt kannnn? Sibuk kepochi-kepochi nak bagi pilihan untuk 10 hadiah tapi mana hadiahnya kannn? Okay let's check it out!

Tarikh Tutup Penyertaan :
16 Jan 2012




Okies.. orang yang kene tag ialah Eric, Pink Mama and Mama Kasih.

1 comments:

Filla ~ Kasihs said...

huwaaaa mak bizi noks.. ngak nyempat dong.. bak je hadiah tak leh ke? muahahah